Idag har det varit ett väldans snöoväder! Ölandsfåk helt enkelt. Och det ska visst fortsätta, så jag undrar om det går att komma ut imorgon. Niklas har skottat flera gånger idag, men det ser snart likadant ut igen. Tyvärr blev min mobiltelefon fuktig när jag gick en kort promenad med hundarna, så den har lagt av. Den låg i jackfickan och klarade inte att bli lite blöt. Har torkat med hårtork, men det hjälpte inte. Snön yr ju in överallt när det blåser såhär. Ja, det blev inte mycket till promenad idag, men hundarna leker bra i trädgården också. Fast Bias får inte vara med tikarna utan uppsikt nu, för dom löper alla tre (inte Theia förstås).
Lite snöbilder tagna idag.
Härligt med snö, tycker Bias!
Theia, Sally och Miranda.
Miranda har heller inget emot snö, men lite kallt är det när man är nyklippt.
Tova, Sally och Theia.
Sally och Theia.
Miranda och Sally.
Sally
Snön packar sig snabbt igen mellan stenmurarna, när plogbilen har kört.
Skönt i soffan vid kaminen, när man varit ute i snön.
Iris jamar, och vill ut och jaga fåglar vid fågelbordet.

Igår skjutsade jag Ville till Helgesboskolan. Skönt att det inte var idag! Det snöade så det räckte igår också när vi körde dit på morgonen, men sen lugnade det sig.
På hemvägen rastade jag hundarna i skogen däruppe.
Sen har jag snott ett par bilder på Facebook också.
Här är Kohagslyckans Roxie och hennes “brorsa” Milo. Foto: Ida Johansson.
Och detta är Kohagslyckans Malva i Oskarshamn. Foto: Camilla Hossmark (tror jag)

Några bilder från i förrgår.
Vintermoln.
Dom här rosenknopparna såg lite frusna ut. Idag har jag inte sett dom…..
Sally i flygande fläng, som vanligt.
Theia och Sally
Tittut i buddlejan.
Liten Theia på Hornsjöns is.
Den här dagen gick Ola med dom andra hundarna, så jag kunde gå ensampromenad med Theia, och träna lite inkallningar och annat.
Dagen före det var det soligt. Detta är taget vid min favoritek, nerifrån och rakt upp utmed stammen.
Rödhake vid fågelbordet. Endel rödhakar stannar här över vintern.
Talgoxe.
Nötväcka, som man oftast ser uppochner.
Större hackspetten håller ett öga på mig i fönstret.
Blankis på vägen för några dagar sen.

Eva