Idag har Ville och jag varit i Kalmar. Ville hade fått ett presentkort i fiskeaffären, och jag ett på indiska. Och så skulle jag byta en grej. Ville hämtade också ut sitt körkort på posten i Borgholm. Skönt att slippa köra hem från stan själv i mörker och regn. Men fy, vad folk det var i stan idag! Jag ville hellre åka idag än imorgon, för imorgon har dom lovat någon minusgrad och sol, och då vill man ju hellre vara ute och gå promenader här hemma.
Julen har varit lugn, lite skillnad nu mot när barnen var små. Vi börjar alltid julafton med Eva-kaffe för alla släktingar som är här. Då blir det skinkmacka och starköl kl. 8 på morgonen, och sen kaffe och en massa kakor, och massor av ljus tända. Sen äter vi julmaten inne hos min syster, och sen har vi julklappsutdelning var för sig. Det var fint med en vit jul i år. Det kom en massa nysnö natten till julafton, men sen har det tyvärr töat bort.
Här är ett julkort på Kohagslyckans Toke (“Nicho”). Foto: Anna Eklund.
Och här är Kohagslyckans Siri ute på sparktur. Det ser inte ut som hon har suttit på sparken hela tiden;-) Foto: Lonja Nimbs.
Har fått fler fina bilder, men som jag tyvärr inte kunde spara ner på datorn, och lägga ut här.
Här är Iris ute.
En Nötskrika.
Theia på julafton.
Tova, julafton.
Nu är det mycket vatten överallt igen.
Igår, annandagen, var det såhär lite snö kvar.
Mot Viksjö.
Sally fick en lång ensampromenad med husse Ville, och Bias går förstås med husse Ola.
Löpningarna börjar gå över skönt nog.

Eva